Behandlinger

Teamet bak klinikken Aesthetica Tønsberg fokuserer på skjønnhet, helse og livsstil – og vi setter alltid velvære i sentrum! Vi tilbyr våre kunder de nyeste og beste behandlingene som er på markedet for ansikt og kropp!

Kategori

PRP

PRP er en foryngende cellebehandling, som gjennom vekstfaktorer/stamceller i våre blodceller stimulerer hudens cellefornyelse, produksjon av collagen og elastin. Dette medfører til at huden får tilbake sin glød og fasthet.

Les mer og se priser

Hyalax Bodyslim

BodySlim er en fettsmeltende behandling. Virkestoffet arbeider i vevet og reduserer dannelsen av fettceller, i tillegg til å redusere mengden fett i cellene. Behandlingen gir lite smerter og ingen bivirkninger.

Les mer og se priser

PB Serum Medical

PB Serum Medical er en ny, innovativ serie med spesialiserte produkter for behandling av fibrose, arr, keloider, poser under øyene, strekkmerker, cellulitter og reduksjon av fettforekomster.

Les mer og se priser

Plasmage

Har du tunge øyelokk, kråketær eller rynker på overleppe, men vegrer deg for å operere? Da kan plasmage være noe for deg.

Les mer og se priser

Rynkebehandling

Muskelavslappende legemiddel som benyttes til å glatte ut linjer. Kan også brukes mot overdreven svette under armene, ved tanngnissing, «sure» munnviker, og såkalt gummysmile.

Les mer og se priser

Restylane

Restylane er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for å glatte ut rynker, forme leppene og framheve konturer. Med Restylane gjør du et trygt valg.

Les mer og se priser

Clearlift

ClearLift  forbedrer hudens tekstur, tone, gir styrke og elastisitet og har en oppstrammende effekt. Clearlift passer til alle og er et godt alternativ for deg som ønsker en hudforbedring og hudoppstramming uten injeksjonsbehandling.

Les mer og se priser

IPL

IPL (Intense Pulsed Light) er en skånsom og målrettet behandling for pigmentflekker, blodkar, generell rødhet og uønsket hårvekst.

Les mer og se priser

Sunekos

Effektiv og trygg Sunekos er en injeksjonsbehandling som korrigerer og forebygger aldringstegn. Behandlingen passer for alle hudtyper og kan brukes til å behandle forskjellige områder i ansiktet og på kroppen.

Les mer og se priser

Microneedling

Microneedling/Dermapen - reduserer rynker og linjer, gir en fastere og yngre hud og en synlig forbedring av den generelle hudtilstand

Les mer og se priser