Behandlingen for deg som ønsker mindre linjer, mer fukt, jevnere hudtone og hudtekstur

Mesoterapi ansikt / 30 min 1500,-

Mesoterapi med kjemisk peel / 45 min 2500,-

Mesoterapi er en effektiv hudforbedrende behandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner i rett under huden. På denne måten tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter. Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå en mer glødende, vital og sunnere hud. De vanligste områdene å behandle er ansikt, hals, bryst og hodebunn.

Mesoterapi brukes til å behandle:

  • Tørr og dehydrert hud
  • Fine linjer, rynker, grov hud
  • Ujevn hudtone med pigmenteringer eller rødhet
  • Solskader
  • Akne-arr og strekkmerker
  • Hårtap
  • Akne og fet hud

Selve behandlingen:

Vi benytter TurtlePin III som har et nålehode med 19 hypodermiske nåler, som leverer ønsket produkt ned til en dybde på 0,5 mm og mesoprodukter fra Inno Aesthetics. Selve behandlingen består av rens, kjemisk peeling, TP3 mesobehandling, maske og solbeskyttelse. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, fine linjer reduseres og fuktbalansen bedres.

Forventet resultat av behandlingen:

Effekten av behandlingen kan du se med det samme, men det tar ca 12-14 dager før maximal effekt er oppnådd. For å oppnå best mulig effekt av behandlingen samt et mer varig resultat anbefaler vi å gjennomføre minst 3 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom, samt bruke et tilpasset hudprogram med hjemmeprodukter.

Hvem passer behandlingen for?

Behandlingen passer til alle hudtyper enten du har problemer med arr, akne, strekkmerker, manglende spenst og vitalitet, pigmenteringer, rødhet, fine linjer eller til og med hårtap.

 

Bestill behandling