Aknebehandling med spesialtilpasset peel og Led-lysbehandling

1 behandling / 60 min 2100,-

Hva er akne?

Akne er en vanlig tilstand som rammer mange mennesker på et tidspunkt i løpet av livet. Det er en kompleks og kontinuerlig syklus som kan være forårsaket av mange faktorer som; hormonelle svingninger, kosthold, mage-tarm helse, kosmetikk, stress, feil bruk av hudpleieprodukter m.m.

Akne er en vanlig tilstand hos ungdom, men kan oppleves i alle aldre fra mild til alvorlig grad.

Akne er en av de hyppigste dermatologiske lidelsene. 8 av 10 personer opplever problemer med akne på et eller annet tidspunkt i livet, og selvom det ofte er verst i tenåringsårene, kan akne vare inn i voksenlivet.

Akne kan oppleves sjenerende og vondt, men det finnes løsninger. Hos Aesthetica er vi opptatt av å finne årsaken til at du har akne, i stedet for å kun behandle symptomene. Vi gjennomfører derfor en grundig konsultasjon med deg for å kartlegge mulige årsaker til din akne. Deretter legger vi selve behandlingsplanen.

Selve behandlingen

Selve behandlingen starter med rens og grundig analyse av huden din. Deretter avgjøres det hvilken type syre som er best egnet til å behandle dine utfordringer. Etter påføring av peeling bruker vi blått led-lys. Blått lys bryter ned aknebakterier og virker hemmende på talgkjertlene som roer ned talgproduksjonen.

Etter behandlingen

Du kan oppleve at huden er litt rød rett etter behandlingen. Huden kan også kjennes noe stram, men du kan fint returnere til arbeid og hudvennlig make-up kan påføres påfølgende dag.

Obs! Vi tilbyr også kostholdsveiledning til deg som plages med med akne. Mer informasjon og pris får du på konsultasjon.

Bestill behandling