Skånsom kjemisk peeling og mesoterapi med anti-inflammatoriske egenskaper.

2100,-

Indikasjoner:

• Følsomme og røde kinn
• Telangiectasia eller vaskulære spindler
• Couperose
• Forbigående erytem

Hvordan virker behandlingen:

Klinikk-behandlingen inkluderer kjemisk peeling- og mesoterapi. Produktene arbeider synergisk for å behandle de utløsende faktorene til ansiktsrødhet.

Behandlingen gjør huden mer motstandsdyktig og stimulerer hudbarrierens forsvars- og reparasjonsmekanisme, tilfører fuktighet i dybden og balanserer vaskulære uregelmessigheter for å redusere opplevelsen av «brennende» hud. Behandlingen reduserer effektivt vaskulære spindler, rødhet og forhindrer inflammasjon.

INNO-EXFO® Redness
Skånsom kjemisk peeling som gjenoppretter de rette forholdene i hudbarrieren, forhindrer oksidativt stress, reduserer inflammasjon, strammer opp blodkarene og forbedrer hudens glød. Inneholder salisylsyre, mandelsyre og melkesyre.

INNO-TDS® Redness ID
Mesoterapi med kraftige anti-inflammatoriske egenskaper. Den reparerer og styrker de ulike lag i hudbarrieren, og forbedrer beskyttelsen mot ytre faktorer betydelig. Sirkulasjonen i huden bedres, samt dannelse av telangiectasia eller vaskulære spindler forhindres. Inneholder legestenkløver, niacinamide og azelainsyre.

Antall behandlinger:

Du vil oppleve en forbedring etter kun en behandling, men vi anbefaler en behandlingssyklus  med 4 behandlinger for optimalt resultat. Intervallene bestemmes i henhold til dine behov og hudtoleranse.

Bestill behandling