En effektiv, oppstrammende og fuktighetsgivende behandling uten nedetid.

Første Behandling 4400,-

Andre Behandling 4000,-

Tredje Bhandling 3400,-

Hva er Profhilo?

Profhilo er en hudforbedrende behandling som inneholder hyaluronsyre som vi har naturlig i huden. Egenskapene til hyaluronsyre er at den trekker til seg fukt og stimulerer til nydannelse av elastin og kollagen. Når vi taper hyaluronsyre blir huden slapp og rynkete. Når vi injiserer hyaleronsyre under huden stimulerer dette huden til å danne mer fukt, elastin og kollagen. Dette gir en glattere og fastere hud, mindre linjer og rynker og mer glød.

Hva er forskjellen på Profhilo og Filler?

Hyaluronsyre er et ustabilt langkjedet sukkermolekyl. Når den blir injisert i huden i sin opprinnelige form, vil den forsvinne ut av kroppen etter 24 timer. En filler er en hyaluronsyre som er modifisert eller endret minimalt for at den skal vare lengre i huden. Fillere har ulike partikkelstørrelser, som gjør at man kan bygge volum eller konturere et ansikt.  Profhilo består av korte og lange sukkermolekylkjeder og har derfor lengre levetid enn naturlig hyaluronsyre. Profhilo har ikke den samme egenskapen som en filler når den kommer i huden. Profhilo lager ikke volum eller endrer utseendet.

Behandlingen

Behandlingen utføres med injeksjon med 5 små stikk på hver side av ansiktet, eller 10 punkter på halsen. Selve behandlingen tar ca. 20 – 30 minutter og du kan dra direkte tilbake til jobb, noe som gjør dette til den perfekte lunsj behandlingen.

Profhilo er et av produktene på markedet som har den høyeste konsentrasjonen med hyaluronsyre i seg. Produktet sprer seg i ansiktet, og ofte merker man en forbedring og et økt fuktnivå allerede etter første behandling. Dette er en helt overfladisk injeksjonsbehandling, og rett etter behandlingen kan man se små kuler i huden som vil forsvinne i løpet av et døgn.

Områder som kan behandles:

  • Ansikt og hals

Anbefalt behandlinger

Behandlingen bør gjentas to ganger, med et mellomrom på fire uker. Vedlikehold hver 6 måned.

Er behandlingen smertefull?

Behandling med Profhilo medfører veldig lite ubehag da injeksjonene utføres sakte og forsiktig.

Hva slags resultat kan jeg forvente?

Produktet befinner seg i huden i ca 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av fire forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA. Etter 4 uker bør man gjøre en oppfølgingsbehandling for å oppnå best mulig resultat. Full effekt forventes etter 2-3 måneder. Resultatet kan vare i 6 måneder, før vi anbefaler at man tar en vedlikeholdsbehandling.

Bivirkninger

Det er ingen kjente bivirkninger knyttet til behandlingen men gravide, ammende og de med kjente allergier for virkestoffene skal ikke behandles. Enkelte autoimmune sykdommer kan også være en kontraindikasjon for behandling med profhilo.

Etter behandlingen

Etter behandlingen bør du unngå hard trening, bad/badstue og alkohol det første døgnet. Ikke ta deg i ansiktet de første timene etter behandling og vær forsiktig med ekstrem varme og kulde de første 76 timene.

Bestill behandling