Fillerbehandling som fremhever din naturlige skjønnhet og utstråling

0,5 ml. / Fra kr. 2500,-

0,7 ml. / Fra kr. 3100,-

1,0 ml. / Fra kr. 3500,-

2,0 ml. / Fra kr. 5900,-

Hyalase / Fjerning av Filler 1900,-

Behandlingen er trygg og effektiv og gjenomføres i samband med en konsultasjon med vår kosmetiske sykepleier. Vil tilbyr gratis konsultasjon i oktober !

Hva er hyaluronsyrefillere?

Hyaluronsyre (HA) er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for huden, bindevev, leddvæske og øyne. Hyaluronsyre tiltrekker seg hudens vannmolekyler og skaper volum. Rynker fylles og jevnes ut, leppene kan gjøres mer voluminøse og huden får et friskere og mer ungdommelig utseende. Teosyal har gjort hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden, for å gjenoppbygge hudstruktur og gjenskape volum i ansiktet, rette ut linjer og rynker. Med moderne teknologi tilbyr Teosyal bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter.

Om Behandlingen

TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Det er basert på moderne monofase cross-linking teknologi med hyaluronsyre som er identisk med det som allerede finnes i kroppen. Det gjør at resultatet både ser og kjennes naturlig ut, dette er vår foretrukkene HA-filler fordi den gir det beste og mest langvarige resultatet. Fordelene ved en Teosyal behandling er mange og det er en enkel prosedyre som tar ca. 15-30 minutter.

Hvilket resultat kan jeg forvente?

Teosyal gir deg en behandling som er skreddersydd til dine ønsker og behov – og resultatet er synlig umiddelbart. Hvor lenge det varer varierer fra person til person, men også hvor i ansiktet den er satt.

Bivirkninger

Den gir meget sjelden bivirkninger, og regnes i dag som ufarlig.

Teosyal brytes ned og forsvinner ut av kroppen etter 6-12 måneder. Hevelse og ømhet er vanlig. Blåmerker kan også oppstå. I sjeldne tilfeller kan man også få en infeksjon og medisinsk behandling vi da iverksettes.

 

Fillers egner seg ikke for:

Gravide/ammende

Aldergrense: 25 år

Bestill behandling