Behandlingen får anspente muskler i ansiktet til å slappe av og du oppnår en glattere hud.

Rynkebehandling / 1 Område 2300,-

Rynkebehandling / 2 Områder 3400,-

Rynkebehandling / 3 Områder 4300,-

Ønsker du b-toxin-behandling kan du komme på en konsultasjon hos vår kosmetiske dermatologiske sykepleier, eller booke behandling direkte. Du vil få veiledning og informasjon om behandlingen og om hvilket resultat du kan forvente. Vi tilpasser behandlingen til ditt ansikt og dine behov. Vil tilbyr gratis konsultasjon i september og oktober ! 

Toksinet injiseres med en engangssprøyte med en svært tynn spiss. Det er lite ubehag under behandlingen, da nålen er svært tynn. Behandlingen tar fra 10-20 minutter avhengig av hvor mange områder du ønsker å behandle. Vi setter alltid av 30 minutter til selve behandlingen, slik at du får god tid til å snakke med vår kosmetiske dermatologiske sykepleier.

Hvordan virker B-toxin?

Toksinet blokkerer nerveimpulser til små ansiktsmuskler og hindrer at disse trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Toksin virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på de nærliggende muskelgruppene. Etterhvert som vi blir eldre, får vi mer linjer og rynker i ansiktet. Rynker og linjer kommer med tiden fordi musklene i ansiktet trekker seg sammen.

Det rynkereduserende middelet som brukes inneholder Botulinum- toxin type A. Dette toksinet kommer fra clostridium botulinum bakterien. B-toxin ble godkjent av FDA i 1989 og har også vært brukt som rynkebehandling i USA i ca. 15 år. Dette er en av de estetiske behandlingene som det utføres mest av i USA og Norge. I svært små fortynnede doser kan toksinet sprøytes inn i utvalgte små ansiktsmuskler for å midlertidig redusere deres kraft og glatte ut rynker.

Hva er fordelene med behandlingen?

Det finnes flere fordeler med denne behandlingen. De vanligste fordelene er følelsen av et mer våkent blikk, og at spenninger i hodet minker etter å ha brukt mye pannemuskler.

De vanligste områdene å behandle er sinnarynken, linjer i pannen og rundt øynene. I disse områdene bruker vi mye muskelkraft som over tid kan resultere i at linjene setter seg permanent i huden, til tross for at du ikke bruker muskelen. Behandling med b-toxin kan redusere overdreven svette i eksempelvis håndflater eller under armene. B-toxin kan kan også redusere migrene og tanngnissing.

Hvor lenge varer effekten av rynkebehandlingen?

Etter injeksjonen tar det 2-3 dager før B-toxin begynner å virke og inntil 14 dager før man får full effekt. Effekten varer fra 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør man beregne å gjenta injeksjonene 2-3 ganger pr. år.

Hva skal jeg tenke på etter behandlingen?

Man kan gjenoppta daglige gjøremål direkte etter behandlingen. De første 24 timene bør man ikke gni eller massere området som er behandlet. Trening er heller ikke anbefalt før 24 timer etter behandlingen.

Er det noen bivirkninger?

Uønskete bivirkninger ved bruk av b-toxin er imidlertid svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten blodutredelse på innstikksstedet. I sjeldne tilfeller kan behandlingen gi en svekkelse av nærliggende muskler, fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående. Det er frem til i dag ikke rapportert om varige mén etter behandling med b-toxin.

Forholdsregler ved B-toxin-behandlinger

Vår aldersgrense er 25 år. Vi behandler heller ikke gravide eller ammende.

Bestill behandling