Løft blikket med en behandling tilpasset ditt ansikt!

Form og farge av bryn + farge av vipper 750,-

Farge av vipper 350,-

Farge av bryn 350,-

Brow Lamination 900,-

Brow Henna 550,-

Brow Henna / m. Form 850,-

Vippeløft 900,-

Vippeløft og brynlaminering 1400,-

Brow lift 900,-

Brynene omtales ofte som «ansiktets ramme» og gjør mye for helhetsinntrykket! Farging av vipper og bryn forsterker dine egne trekk, og skaper mer volum og lengdeuttrykk. Prosessen løfter blikket, man ser opplagt ut og fargen dekker grått og lyst hår på vipper og bryn. Vi benytter oss av farger som matcher din hudtone og dine preferanser.

Vippeløft er en permanent bøy av dine naturlige øyevipper. Når vippene blir bøyd oppover blir det en illusjon av lengre vipper og mer våkne øyne. En god kombinasjon er vippeløft og farging. Da vil effekten bli tydeligere, fordi man ser hårene bedre. De fleste har lysere vipper ytterst og fargen vil få hele vippen til å synes. Vi har en pakkeløsning med både farge og vippeløft.
Varigheten er fra 4-8 uker og man bør ikke ha neste behandling før det har gått 4 uker etter siste vippeløft.

Brow lamination er behandlingen for deg som ønsker perfekt børstede bryn med mye volum.
Når vi utfører Brow lamination løfter vi øyenbrynshårene dine den retningen du ønsker slik at du får et naturlig resultat med mer volum og fylde.
Det er en “permanent” brynstyling som holder i 6-8 uker.

Brow HENNA er ny metode for brynsstyling. Den er mer avansert enn tradisjonell farge og samtidig er den veldig trygg. Hennafargen er utvunnet av hennaplanten, og det er dermed et naturlig farge. Det er ikke samme type som den syntetiske sorte hennaen som ofte blir forbundet med allergiske reaksjoner – denne hennaen inneholder faktisk mindre allergenstoffer enn vanlig tradisjonell brynsfarge. Den er også svært næringsrik, slik at mange opplever at de får fyldigere bryn ved regelmessig bruk. Dermed er det også ideelt både for de som tidligere har overnappet øyenbrynene og som har liten hårvekst eller asymmetri. Vi bruker voks og pinsett til forming.
Varighet fra 7 opp til 30 dager.

 

Bestill behandling