For godt til å være sant?

“Nesten for godt til å være sant”, sier hudpleier Inna Strand, Hud- og kroppsterapeut ved Aesthetica Tønsberg, som for ett år siden investerte i en maskin som har overrasket med sine gode resultater!

Inna Strand har drevet hudpleiesalong i Tønsberg siden 1995. Idag driver hun Aesthetica på Torvet i Tønsberg. Etter 17 år i hudpleierbransjen har hun arbeidet med en rekke typer av hud- og kroppspleiemaskiner, og hun er faktisk forbauset over de gode resultatene hun ser av behandlinger med sin nye maskin Eximia HR77 Platinum.

“Idag må man tilby kundene noe mer en bare tradisjonell hudpleie, sier Inna, kundene er opptatte av å se resultater. Derfor begynte jeg å se meg om etter en maskin som kunne gi nettopp dette. Folk er mer enn noen gang villige til å bruke penger på seg selv, og mange ønsker nok en slags “quick x” – slik at pengene man bruker gir et synlig resultat. Eximia var en riktig investering, maskinen lever virkelig opp til det den lover.

FØR OG ETTER: Her ser du resultatet etter 7 dagers kur og 4 Eximia behandlinger. Damen etter 28 dagers kur og 10 Eximia behandlinger.

Slanking – oppstram- ming – drenasje – antiaging

Ja, jeg er enig at dette virker for godt til å være sant. Maskinen har ere forskjellige program, og vi følger forskjellige protokoller, alt etter hva kunden har som mål å oppnå. Noen ønsker å få en tynnere midje, andre vil stramme opp slapp hud, mens andre igjen trenger drenasje og smertelindring, minske strekkmerker, stramme opp huden i ansiktet, redusere arr, rynker eller linjer osv.

6 kg lettere på 7 dager!

Vi har hatt kunder som kun etter 7 dager (7 days program) har gått ned hele 6 kg! De har da fulgt et 7 dagers kostprogram sammen med 4 behandlinger med Eximia. Utrolig raske resultater og veldig gøy og inspirerende for meg som terapeut!

Programmet passer ypperlig før en reise, før bikinisesongen, før en konkurranse, eller før du skal inn i en kjole eller dress som er blitt for trang.

Vår hensikt med 7 days programmet er også gi kunden en “boost”, et godt resultat, som så kan inspirere til videre vektnedgang, men da anbefaler vi i etterkant en livstilsendring, med sundt kosthold og aktivitet, samt Eximia behandlinger.

Noen ønsker seg mer enn ett 7 days program, og da anbefaler jeg vårt 28 dagers program.

BRA RESULTATER: Inna fra Aesthetica Tønsberg er strålende fornøyd med Eximia maskinen.

Slapp hud og strekkmerker

Eximia er helt unik for de som har slapp hud. Jeg ser stor endring etter noen ganske få behandlinger, dette gjelder alt fra slappe mager, dobbelthaker og ansiktshud som har mistet sin spenst.

Lindrer smerte – Lymfedrenasje

Mange sliter med hovne ben, betennelser i kroppen og vannansamling eller opphopning av avfallstoffer i kroppen. Dette kan være smertefullt. Her kan vi også benytte Eximia for en mekanisk, lett drenasje i tillegg til manuell massasje. Gjennom drenasjen oppnås en bedre utskillelse av avfalls- og giftstoffer samt en bedre tilførsel av oksygen og næringsstoffer. Dette vil kunne lindre smerter i legger, lår, armer og rygg, samtidig som hudens vev styrkes. Kroppen vil umiddelbart føles lettere og mykere og du vil trolig kjenne at du går inn noen centimeter i omkrets. Dette skjer når vann blir drenert gjennom lymfesystemet.

Hvordan virker maskinen?

Eximia – 5 innovative teknologier

For fettreduksjon og eventuell oppstramming bruker vi lav-frekvent laser og elektroterapi. Laser-lipolyse er det nyeste innen behandling av uønskede fettansamlinger på kroppen. Laserbehandlingen stimulerer cellefornyelsen på undersiden av huden og virker oppstrammende. Elektroterapien bruker vi for å oppnå fettspaltning. For oppstramming av løs hud benytter Eximia radiofrekvens, både for kropp og ansikt. Ved kropsbehandling benyttes bipolar radiofrekvens i kombinasjon med vakuum BRA RESULTATER: Inna fra Aesthetica Tønsberg er strålende fornøyd med Eximia maskinen.

for økt resultat og multipolar radiofrekvens radiolift som gir økt oppstramming og stimulerer huden til økt kollagendannelse. Selve behandlingen gir ingen synlige skader i overhuden og man kan nt gå tilbake på jobb samme dag. Dersom kunden har arr, strekkmerker og rynker bruker jeg også maskinens hudslipings-funskjon.

Der jeg har kunder som ønsker drenasje er Endoliftfunskjonen helt genial. Den lager et slags vakuum, og på den måten dreneres uønsket over ødig væske og avfallstoffer.

Helseforedrag en gang i måneden

Vi arrangerer helseforedrag “Hvordan vi selv bidrar til å skape helse og varig vektreduksjon” en gang i måneden med foredragsholder og helsepedagog Kristin Husa. Hun har jobbet med helse siden 1998 og har grunnfag i medisin, utdannet akupunktør og homeopat. Kristin har jobbet med ernæring i 15 år og har kjempegode erfaringer med enkle prinsipper som alle kan greie å følge i hverdagen. Hun roser Eximia behandlinger opp i skyene og synes det er en fantastisk helsemaskin.

Månedlige foredrag med helsepedagog Kristin Husa.

Gratis konsultasjon mai og juni

Jeg har valgt å gi gratis konsultasjon i mai og hele juni for de som vurderer om dette kan være en riktig behandling for dem. Selve behandlingen er ikke så dyr, den ligger fra kr 800,- per gang. Ved en slik konsultasjon vurderes behov opp mot hvor mange behandlinger som trengs for ønsket resultat og man blir da enige om veien videre.

Ta kontakt på tlf 913 21 374 eller post@aesthetica.no.