Fremtidens metode for fettreduksjon er er ikke-kirurgisk, non-invasiv behandling.

Eximia HR77 Platinum er den innovative løsningen som reduserer fett, forbedrer oksygenering, tar av overflødige centimeter, reduserer cellulitt, modeller og løfter, toner, samt forynger huden og vevet.

Se video Les mer

HR77 Platinum Ansiktsbehandlinger

Eximia ansiktsbehandling gir hudforbedring og en helt spesiell dempende og drenerende effekt. Eximia anti-rynkeprogram strammer huden og gir ansiktet et løft allerede ved første behandling. Eximia anti-aldringsprogram gir mykhet og spenst til slapp, dehydrert og fargeløs hud.

HR77 Platinum Kroppsbehandlinger

Eximia-behandling er ideell for den som ønsker å redusere fett og cellulitter, og å stramme og regenerere huden. Eximia-behandling øker blodsikrulasjonen, stimulerer cellemetabolismen og gir økt produksjon av collagen og elastin. Overflødig væske og avfallstoffer skilles ut, kollagenfibrene strammes og gir huden et glattere og mer spenstig utseende.

Din velvære er vårt mål!

Eximia HR77 Platinum behandlinger gir velvære og pleie av ansikt og kropp som et seriøst alternativ til plastisk kirurgi.

Eximia representerer den nyeste og mest innovative teknologi som finnes for behandling med vakuum og radiofrekvens.

Eximia HR77 Platinum inneholder flere teknologier samlet i én og samme maskin, og det er kombinasjonene av flere behandlingsmetoder som gjør Eximia HR77 til Norges mest effektive behandlings- og slankesystem.

5 Innovative teknologier - Eximia HR 77

EXIMIA HR77 Platinum er den aller siste utgave av de populære Eximia maskinene. EXIMIA HR77 Platinum er markedets beste vakuum- og radiofrekvens slankesystem, hvor de gode resultatene oppnås ved å kombinere flere vitenskapelig gjennomprøvde og dokumenterte behandlinger.

1. Lav frekvent laser

2. Elektroterapi - Elektroporasjon

3. Radiofrekvens / bipolar/multipolar radiolift

4. Endolift (Endodermisk Massasje)

5. Hudsliping - Microdermabration

1. Lav frekvent laser

Fettreduserende program for behandling av lokal fedme, cellulitter og slapp hud.

Laser-lipolyse er det nyeste innen behandling av uønskede fettansamlinger på kroppen. Behandlingen virker ved hjelp av kald, lavfrekvens laserterapi som påvirker fettcellene helt ned til 3 cm under huden. Fettcellene frigir vann, fettsyrer/triglyserider etter samme prosess som kroppens eget stoffskifte, men med hurtigere virkning.

Laserbehandlingen stimulerer cellefornyelsen på undersiden av huden og virker oppstrammende. Laserbehandlingen kombineres med Elektroterapi for å oppnå fettspalting.

2. Elektroterapi - Elektroperasjon

Elektriske impulser øker cellemetabolismen og cellemembranen omformes, slik at gjennomstrømmning av mikromolekyler øker. Huden strammes og blir glattere. Ved elektroperasjon benyttes bipolar strøm som kalles elektroporasjon. Elektroporasjon benyttes for å stramme opp slapp hud. Behandlingen forbedrer den kapillære gjennomstrømmingen i dermis og åpner porene slik at produkter raskere kan sluses inn. Benyttes ikke på personer med pacemaker eller metallimplantat. Iontoforese = aktive stoffers transport gjennom vev ved hjelp av strøm.

Kombinasjon av laser og elektroterapi kalles "Laserporasjon" eller "Laser-lipolyse” og er det nyeste innen behandling av uønskede fettansamlinger på kroppen. Behandlingen, som virker ved hjelp av kald lavfrekvent laserterapi, stimulerer fettcellene helt ned til 3 cm under huden. Fettcellene frigir vann, fettsyrer/triglyserider på samme måte som kroppens eget stoffskifte, men med langt hurtigere virkning. Ved å kombinere elektroterapi med lavrefkvent laser bedres resultatene betraktelig. Elektroimpulsene skaper mikrosprekker i overhuden, mens laseren lager sprekker i fettcellens membran. På denne måten oppnås fettoppløsning og hurtig forbrenning. Kombinasjonsbehandlingen er patentert og benyttes bare av Eximia HR77 Platinum.

3. Radiofrekvens / bipolar/multipolar radiolift

Radiobølger med høy frekvens i korte pulser øker cellefornyelsen, gjenoppretter riktig polarisering av cellemembranen og bringer cellene tilbake i «balanse», samtidig som blod- og lymfekarsirkulasjonen stimuleres.

Behandlingsapparatet er utstyrt med magnetruller som tiltrekker seg tungmetaller i blodet, og fører disse mot lymfene.

Eximia HR77 “pusher” kroppens naturlige prosesser, og gir en kraftig Detox-effekt.

Eximia HR77 benytter radiofrekvens både for kropp og ansikt. Ved kropsbehandling benyttes bipolar radiofrekvens i kombinasjon med vakuum for økt resultat og multipolar radiofrekvens radiolift som gir økt oppstramming.

Ved annsiktsbehandling benyttess multipolar radiofrekvens Radiolift som reduserer linjer, rynker, solskader og strammer opp slapp og aldrende hud.

Radiolift er også meget effektivt ved behandling av strekkmerker.

Radiofrekvens genererer varme i i huden. Behandlingen virker i dybden, uten å skade epidermis. Dette stimulerer nydannelse av kollagen, noe som forbedrer elastisitet og fasthet. Behandlingen stimulerer hudlagene på cellulært nivå, og virkningen fortsetter også etter endt behandling. For optimalt effekt anbefales 6-10 behandlinger.

4. Endolift (Endodermisk Massasje)

Lymfedrenasje. Dyp bindevevsmassasje.

Eximia HR77 gir positivt og negativt trykk via vakuummassasje med regulerbar styrke. Massasjen utføres i fire faser, og gjentas med variert intensitet. Kombinasjon av vakuum og trykk øker sirkulasjonen i epidermis og dermis. Oksygentilførselen økes og avfallstoffer skilles ut. Det positive trykket øker vevets elastisitet. Pausene gir rom for aspirasjon i vevet, og man oppnår en skånsom, effektiv og avstressende behandling.

Vakuumet gir overflatevevet spenst og struktur. Når intensiteten i vakuumet økes, strekkes de fibrøse trådene i det dyptgående vevet. Det er blant annet disse trådene som fører til cellulittstruktur. Når trådene strekkes, løsner de fra det dyptliggende vevet og skaper rom for sirkulasjon.

5. Hudsliping - Microdermabration

Hudsliping med vakuum er en tenikk som sliper ned epidermis, dvs det ytterste hudlaget.

Døde hudceller fjernes og huden stimuleres til produksjon av kollagen og elastin. Slipingen reduserer eller fjerner overfladiske arr, acne, linjer og rynker. Behandlingen øker blodtilførselen og reduserer store porer, aldersflekker og komedoner (sorte prikker).

For maksimal effekt anbefales en kur på 6 ukentlige behandlinger, etterfulgt av månedlige vedlikeholdsbehandlinger. Slipingen kan utføres som enkeltbehandling eller i kombinasjon med øvrig ansiktsbehandling.

Eximia Kombinasjonsbehandlinger

Laserporasjon

"Laserporasjon" eller "Laser-lipolyse" er det nyeste innen behandling av uønskede fettansamlinger på kroppen. Behandlingen, som virker ved hjelp av kald lavfrekvent laserterapi, stimulerer fettcellene helt ned til 3 cm under huden. Fettcellene frigir vann, fettsyrer/triglyserider på samme måte som kroppens eget stoffskifte, men med langt hurtigere virkning. Ved å kombinere elektroterapi med lavrefkvent laser bedres resultatene betraktelig. Elektroimpulsene skaper mikrosprekker i overhuden, mens laseren lager sprekker i fettcellens membran. På denne måten oppnås fettoppløsning og hurtig forbrenning. Kombinasjonsbehandlingen er patentert og benyttes bare av Eximia HR77 Platinum.

Endoradiomag HR

Endoradiomag HR er den sterkeste og mest dyptgående behandlingen. Den stimulerer bindevevet magnetisk og består av fire faser. Det benyttes et spesielt behandlings-håndtak med aktive og passive ruller som masserer huden. Massasjen har dyptgående effekt og bearbeider det indre bindevevet. Effekten forsterkes ved å kombinere energiskapende en-polet radiofrekvens med to-polede magnetuller.

Radiolift

RadioLift er en behandling som revitaliserer huden. Det benyttes flerpolet radiofrekvens, markedets mest effektive teknologi. Høy og konsentrert energi gir gode resultater, og metoden er effektiv både ved behandling av cellulitter og ved behov for oppstramming, behandling av rynker, og for å forbedre hudens oksygenopptak og elastisitet.

Udokumenterte effekter for helse og idrett

Eximia-behandlinger benyttes i stadig større grad også for smertelindring, ødemer og restitusjon

Som Exima leverandør kan vi ikke hverken påstå eller garantere effekt, men med over 14 år med behandlinger landet over har tilbakemeldingene være meget gode på en rekke områder og det har blitt skrevet en rekke artikler om Eximias effekt i lokale og nasjonalt media.

For helsepasienter så kan behandlingen ha positiv effekt på:

 • Dårlig blod- og lymfesirkulasjon
 • Ødem (Veskeopphopning)
 • Muskel- og leddplager
 • Mage – og tarmproblemer
 • Cellulite og lokal fedme

Eximia har også fått gode tilbakemeldinger på:

 • Detox / avgiftning
 • Sirkulasjonsfremmende
 • Bedrer imunforsvaret
 • Stabiliserende på mage og tarm
 • Fjerner ødemer / væskeansamlinger
 • Gir en forbedret søvnkvalitet
 • Kan øke det fysiske og psykiske overskuddet

Dessuten meget gode tilbakemeldinger på smertelindring ved fibromyalgi, revmatisme og leddgikt, MS, plager med ME, lymfeødem, allergier, hudproblmer, brystkreftoppererte, bindevevssyktdommer m.m

Eximia benyttes også i kombinasjon med Lypolyse

 • Mykgjør av «fettknuter» før operasjon
 • Reduserer post operativ hevelse
 • Gir et jevnere restultat
 • Strammer huden etter behandling

For idressutøvere kan Exmia ha positiv effekt på:

 • Økt treningsintensitet gjennom økt oksygenopptak
 • Kortere restitusjonsperiode
 • Færre belastningsskader
 • Sørger for et forbedret imunsystem
 • Lymfedrenasjen vil øke utskillelsen av avfallsstoffer
 • Øker kapasiteten i lungene
 • Sørger for øking i cellemetabolismen som vil føre til økt forbrenning.
 • Løser opp ulike muskelspenninger i kroppen.
 • Reduserer stress i muskelatur og kropp
 • Detox og avgiftning etter større treningsdoser.