Kvinnedagen

8. Mars står du og dine ønsker i sentrum her hos oss. Vi har dermed skreddersydd en spennende dag for deg.

Vi lanserer også Alma Reboost som er en fantastisk effektiv behandling!

Skin Boost meny

Alle disse behandlingene får du til 30% rabatt denne dagen!

  • NYHET! Alma Reboost: En fantastisk effektiv behandling med maks utbytte. Alma Reboost med Skin Wellbeing Secret serumer åpner mikrokanalene i huden og tilfører intravenøst viktige byggklosser, vitaminer, fukt, næring og oppstrammende peptider for sirkulasjon, næring, fukt og hudforbedring.
  • Microneedling med Alma Reboost er den beste behandlingen for voksen hud og vil by på en total pakke for hudfornyelse fra ytterst til innerst.
  • Cosmo Peel og Cosmo Peel Forte anbefales for aldringshud med ønske om max utbytte på alderstegn.
  • Mela Peel Forte er vår tids mest fantastiske hudpeel mot alle typer pigmenteringer, gamle som nye.
  • Visia hudscanning avslører hvordan huden din egentlig har det og hva det egentlig trenger
  • Med Cryopen fryser vi effektivt bort sjenerende utvekster og lesjoner på huden, de fjernes uten arr, nedetid og smerte, takket være Cryopen siste innovative presisjons teknologi.
  • Dermalux lysterapi – markedets beste lysbehandling – LED fototerapi. Dette er en ikke-invasiv behandling som utnytter kraften av lys til å stimulere, reparere, balansere og fornye huden, eller til å løse uønskede hudtilstander på ansikt og kropp.

Tilbud

30% rabatt på alle ovenfornevnte behandlinger på kvinnedagen!

Ved kjøp av en Alma Reboost pakke på 4-6 behandlinger inkl microneedling blir du automatisk kvalifisert til å være med å vinne en skreddersydd hudforbedringspakke til hjemmebruk. Verdien er på over 2000,-!

Kom innom eller kontakt oss

Kom innom til en hyggelig hudprat, veiledning, tips og behandlinger. Men husk å forhåndsbestille, plassene fylles raskt opp, så vær ute i god tid. Ta kontakt på tlf 913 21 374 eller post@aesthetica.no.