Noon Aesthetics – revolusjonerende hudpleieprodukter

NOON Aesthetics redefinerer vår oppfattelse omkring effektivitet og sikkerhet på grunn av produktenes unike formulering og teknologi. Denne profesjonelle produktserien har et av markedets høyeste nivå av flere aktive ingredienser som leverer imponerende resultater på en rekke hudutfordringer som;

  • Aldringstegn
  • Hyperpigmentering og solskader
  • Tap av elastisitet
  • Urenheter
  • Rød og sensitiv hud

Hva skiller Noon Aesthetics fra andre hudpleiemerker?

Noon Aesthetics™ produkter inneholder DermShield™, en unik teknologi som reduserer aktiveringen av nervefibrene. Dette gir oss muligheten til å bruke høye konsentrasjoner av aktive ingredienser, med langt færre irritasjoner. Du kan dermed oppnå ønskede resultater, ved å bruke
Noon Aesthetics™ produkter daglig, uten å måtte tenke på tilvennings- eller nedetid.

Våre bestselgende hudpleieprodukter fra Noon Aesthetics

Noon Reform Eye Cream:

Reform eye cream forebygger og korrigere synlige aldringstegn. Den bidrar til å stimulere kollagenproduksjonen, redusere rynker og motvirke oksidativt stress. Den reduserer muskelsammentrekninger, mørke ringer og poser under øynene, samt nærer, fukter og roer ned huden. Kan også brukes av de med en sensitiv hud under øynene. Denne øyekremen er svært drøy i bruk. Øyekremen har du i 5-6 måneder om den brukes daglig.

Noon C-Cleanser Foam 90 ml

C-Cleanser Foam er en effektiv, konsentrert og dyptrensende ansiktsrens som fjerner overflødig talg og urenheter på hudens overflate og etterlater den ren, myk og smidig. Fjerner også sminke. For alle hudtyper. Om du ofte opplever at huden kjennes stram, tørr og sår etter rens vil du elske denne.

Noon Retinol Charisma Intense 1%

Nattkrem med 1 % Retinol.
Retinol Charisma Intense bidrar til å redusere solskader, aldringstegn og urenheter. Produktet inneholder 1 % innkapslet retinol, samt flere aktive ingredienser for å fremskynde effekten av et hudprogram. Kan anvendes av alle hudtyper og helårsbruk. Husk å alltid bruke solkrem når du bruker retinolprodukter.

Noon Lacto-10

Lacto-10 er en foryngende og fuktighetsgivende krem med høy konsentrasjon av melkesyre. Grunnet innholdet av DermShield™, kan den anvendes av alle hudtyper og gjennom alle årstider, uten å forårsake irritasjon eller tørrhet. Melkesyre stimulerer og forynger huden, noe som gir en betydelig forbedring i hudens tekstur og fuktighetsnivå. Lacto-10 kan brukes under graviditet og amming. Den er oljefri og absorberes lett. Produktet kan også brukes under øynene.

Trenger du produktveiledning? Trykk her, eller send en e-post til: post@aesthetica-tonsberg.no

Vi ser frem til å høre i fra deg!