PhiBrows

PhiBrows er en artistisk, manuell metode som benyttes for å konstruere pene øyebryn ved hjelp av semi-permanent påtegning av øyebrynshår. Formen på øyebrynene konstrueres ved å ta hensyn til ansiktsformen, samtidig som man benytter “Det Gyldne Forhold” (PHI 1.618), et matematisk/vitenskaplig forhold som benyttes i alt innen formgiving.


Se priser eller kontakt oss for mer informasjon.


Pigmentet (fargen) legges inn i overflaten på Dermis med et sterilt engangsverktøy. Dermis er det mellomste av hudens tre lag.

Fargen velges slik at de påtegnede hårene skal bli lik fargen på de naturlige hårene i øyebrynet. Når huden er leget kan fargen bli flere fargetoner lysere enn den var ved påtegningen.

God symmetri oppnås med PhiBrows-metoden ved at symmetrien beregnes mens klientens øyne er lukket, slik at ansiktets mimikkmuskler er avslappet og ikke påvirker symmetrien.

Strekene, dvs hårpåtegningene, gjøres alltid i samme retning som de naturlige hårene vokser. På denne måten oppnås et meget realistisk utseende.

Når en klient har svært få naturlige øyebrynshår, kombineres PhiBrows-teknikken med skyggelegging utført med et elektrisk apparat. Denne kombinasjonsteknikken kalles PhiFusion og forbedrer volumet.

PhiBrows utføres med PhiBrush, et sterilt engangsverktøy. Fargene, PhiBrows Microblading Pigments, er produsert etter absolutt høyeste standard.

Etterbehandling og korreksjoner utføres etter ca én måned, fordi 10-15% av de påtegnede hårene blekner eller forsvinner etter førstegangs behandling.

De første 5-7 dagene er fargen ganske mørk, men etter ytterligere 7 dager har fargen mistet ca 40-50% av sin intensitet. Hvis en klient synes fargen er for mørk, skal hun aldri forsøke å fjerne farge på noen som helst måte. Det er bare å vente tålmodig de neste 7 dagene, slik at fargen får tid til å lysne av seg selv i takt med at huden leges.

Fargens varighet bestemmes primært av hvor fet huden er. Jo fetere huden er, dess kortere er fargens varighet. Svetting og soleksponering vil også forkorte fargens varighet.

Ved normal hud forventes fargens varighet å være 10-12 måneder, ved fet hud ca 6 måneder.

Huden er fullstendig leget etter 28 dager, og da utfører vi en obligatorisk korreksjon og legger til farge som er forsvunnet. Ved fet eller problematisk hud kan det være nødvendig med flere korreksjoner.

Det er svært viktig å ta godt vare på huden etter behandlingen, opptil 70% av suksessfaktoren avhenger av dette. Klienten bør samvittighetsfullt følge rådene fra behandleren, i motsatt fall kan så mye som 80% av de påtegnede hårene forsvinne. Rens og god hudkrem er svært viktig for å oppnå et fullverdig resultat.

Opplevelse av smerte under behandlingen varierer. Klienter som er redde, og klienter som har menstruasjon, føler ofte litt smerte, mens andre opplever det omtrent som ved napping av øyebryn. De som ønsker det kan benytte en mild bedøvelseskrem som eliminerer smerte.

Et perfekt resultat avhenger av:

 • Hudkvalitet
 • At huden pleies riktig etter behandlingen
 • At huden ikke utsettes for uheldig ytre påvirkning

Da disse faktorene er utenfor behandlerens kontroll, kan det ikke gis garantier etter behandlingen.

Du bør alltid ha en konsultasjon før behandling hvis du:

 • Har problematisk hud
 • Har alvorlige helseproblemer
 • Tar medisiner
 • Har eksisterende gammel permanent make-up på øyebryn

Du bør gjøre deg godt kjent med hvordan huden skal pleies i tiden etter behandling.

Før behandling

Huden må ikke ha noen form for betennelse, og den må ikke være i en tilstand der den ikke er helt restituert etter annen påvirkning.

Følgende behandlinger bør ikke foretas mindre enn 30 dager før PhiBrows-behandling:

 • Botox og fillere
 • Frukt- eller melkesyrer
 • Laserbehandling
 • Kjemiske peelinger
 • Eksponering for sterkt sollys

Før avtale om behandling bør du gjøre deg kjent med:

 • Informasjon om behandlingen
 • Behandlerens kvalifikasjoner
 • Egenerklæring
 • Hudpleie etter behandling

Se priser eller kontakt oss for mer informasjon.