Rain International – The World Leader In Seed Nutrition

Styrk immunforsvaret og Reduser betennelser med kaldpressede frøoljer fra Rain International

Rain Soul logo

Rain Soul er en delikat frø-basert blanding, pakket med antioksidanter, anti-aldring, og anti-inflammatisk fordel.

Les mer om produktet

Rain Core logo

Rain CORE er en rengjørende vitamin blanding av frø og grønt som inneholder 20 ganger den næringsrike tettheten av frukt og grønnsaker.

Les mer om produktet

Andre produkter fra Rain

Spar opptil 30% ved å kjøpe som Preferred Customer

Du kan spare opptil 30% ved å kjøpe som Preferred Customer ved å trykke «Subscribe & Save” via Rain sine nettsider. Klikk på knappen nedenfor for å benytte tilbudet.

Om Rain

Rain sine kaldpressede frøprodukter er kosttilskudd som er naturlige kilder til ernæring som ikke inneholder de potensielt skadelige eller unødvendige fyllstoffene som finnes i piller, kapsler ekstrakter, oljer med mer.

Rainproduktene har den synergiske blandingen av frø fra forskjellige planter og er så effektive at flere forbindelser brukes i naturlige legemidler i Europa.

Ingrediensene er ikke genetisk modifiserte, det vil si at deres DA ikke har blitt endret i laboratorium og de inneholder ikke plantevernmidler eller andre skadelige tilsetningsstoffer. Produktene er helt naturlige, akkurat som naturen selv har ment de skal være. Rain International ble etablert slik vi kjenner det 11.11.2011.

Det ble forsket i mang år på næring i frø og det er leger og forskere som står bak selskapet og det drives av dyktige forretningsfolk med bakgrunn i MLM. Frøene er kjent i tusener av år og selges faktisk på samme måte som den gangen. Alle som bruker produktene forteller det til andre som trenger produktene, og på den måten blir det kjent. Du ser aldri TV-reklame eller annen kommersiell markedsføring, kun fra bruker til bruker.

Brunswick Labs, et uavhengig bioanalytisk laboratorium som måler kosttilskudd, mat, farmasøytisk og kosmetisk industri, har funnet at Rainproduktene gir de kraftigste antioksidanter som fremmer helse.

Når vi ser sammenligning med andre naturlige produkter, ser vi at Soul, vårt flaggskip, har over 2 1/2 gang mer næring enn den neste på listen.

Produktene er sertifisert og fått de mest anerkjente diplomer, blant annet fra Canada som er det mest prestisjetunge sertifikat.

Frøene plukkes over hele verden, der det er naturlig at de vokser. Alle leveringene kontrolleres for plantevernmidler, tungmetaller og annen forurensning. Det tillates ingen giftstoffer. Frøene kommer fra store farmer, for eks. Chardonnay druesteinene kommer fra økologiske vinfarmer og bringebærsteinene fra store leverandører av saft og syltetøy hvor stenene siles ut. Og mange frø plukkes i vill ørken natur. Slik samarbeider Rain over hele verden med de beste leverandørene.

Du kan google Nigella Sativa og du finner hundrevis av fantastiske forskninger og artikler om dette flaggskipet som Rain bygger sine produkter på.