Våre beste julegavetips !

Julen kommer, i år som i fjor. Likevel har julen en tendens til å komme litt brått på, hvert år! Julegavene skal i år handles inn, som i fjor. Mange har mer enn nok å holde på med i desember. Derfor er vi her for å minne deg på, kanskje nettopp du som ikke er så glad i stappfulle kjøpesentre og tunge poser. Da kan netthandel være et bedre alternativ til en rask, enkel og behagelig julegavehandel. For å gjøre det hele enda enklere for deg, har vi laget en oversikt over noen av våre aller beste julegavetips!

Gavesett

Dette er en perfekt mulighet for å teste ut ulike produkter, enten det er til deg selv eller noen andre. Vår erfaring er at gavesett blir en stor hit under treet, uansett hvem som åpner gaven! Gavesett er en perfekt gave til for eksempel tenåringer, som en introduksjon til en hudpleierutine eller til de som er mye på reisefot! Trykk her for å se alle våre gavesett og julegavetips!

Klassiske superhits

Hud er individuelt og det er ikke alltid like lett å vite hvilke produkter som passer best til hvem. Likevel finnes det noen mirakelprodukter som som går rett hjem hos de aller fleste hudtyper. For eksempel er ZO exfoliating polish en sikker vinner ! Dette er et av våre mest populære produkter gjennom tidene – perfekt om du ønsker å introdusere ZO til noen du er glad i! Og dersom gaven er til noen som allerede er kjent i ZO verden, kan man heller ikke gå feil med denne superfavoritten. Våre anbefalinger passer like godt for både menn og kvinner og er en god match for alle hudtyper som gir jevn, glatt og glødende hud.

Gi bort litt luksus

Om du ønsker å gi bort følelsen av litt ekstra luksus, er dette produktene du kan stole på får frem et stort smil hos mottakeren! Disse produktene kommer i en lekker forpakning som bærer preg av ekslusivitet. Produktene kan brukes av alle hudtyper og passer supergodt som julegave til for eksempel mor, tante, kjæreste, venn eller kanskje deg selv?

Hjemmespa-opplevelsen

Lite gir en like stor følelse av velvære som en god og pleiende bodylotion. Denne fuktighetskremen gjør huden over hele kroppen silkemyk og behagelig, og kan brukes av alle.


Eller…

Hvis du fortsatt synes det er vanskelig å finne den perfekte gaven er gavekort helt ypperlig! Bestem hvilket beløp du vil gi, få gavekortet tilsendt på e-post og så kan den du vil glede velge helt selv. Gavekortet kan benyttes i klinikk eller i vår nettbutikk !